Watson Nordic Ab

Watson Nordic Ab erbjuder sina kunder nöje och upplevelser i vardagen med lättanvända och mångsidiga tv- och underhållningstjänster.

Tack vare Watsons inspelningsegenskaper, betal-tv-kanaler och hyrfilmer från Makuuni finns det alltid något att titta på i tv. Och inte bara i tv, utan också i surfplattan, datorn eller smarttelefonen. Baskanalerna kan ses i direktsändning eller i efterskott och favoritprogram kan lagras i ett halvår utan begränsningar. Flexibiliteten ökar av att Watson kan användas med alla finländska operatörers abonnemang. Man behöver inte byta bredbandsabonnemang eller binda sig till samma tjänsteleverantör i åratal.

Watson är en finländsk tjänst och dess innehåll har skapats för finländare. I Makuuni finns de populäraste inhemska och utländska filmnyheterna, finländska tv-kanaler syns förstås och betalkanalerna har ett stort utbud av sport som intresserar finländare, såväl från Finland som från övriga världen.

Watson strävar efter att bli en av de största tv-tjänsterna och har fått offentlig erkänsla både av påverkare inom den finländska medie- och telekombranschen och internationellt. Detta stärker vår uppfattning att just Watson äntligen är tv som du vill. Watson Nordic Ab är en del av Elisa-koncernen.