Blogs

Nyaste nyheter från Watson

Star Wars och Game of Thrones

Herr Watsons drömvår har börjat på tv-fronten.  Igår släpps senaste Star Wars: The Force Awakens i Watsons Makuuni och på måndag kommer sjätte säsongen av Game of Thrones i C More Plays programbibliotek. Lyckan är total!
 
Senaste Star Wars tar vid där Jedins återkomst (1983) slutade för 30 år sedan. Filmens skådespelare känner du säkert igen och filmen följer noggrant den ursprungliga storyn. Såväl publik som kritiker har tagit emot filmen väl, även om uppföljare ofta sågas. Filmen fick fem Oscarsnomineringar. Den superhärliga finländska Youtubestjärnan Sara Forsberg skapade ett språk till några rymdvarelser i filmen. https://www.youtube.com/watch?v=sGbxmsDFVnE


https://www.youtube.com/watch?v=sGbxmsDFVnE

En annan av herr Watsons tv-kärlekar är Game of Thrones. Säsong 6 av serien börjar runt om i världen i slutet den här veckan eller i början av nästa vecka och de ivrigaste fansen räknar redan sekunderna tills det är dags. Här räknas det kanske inte riktigt sekunder än, men jag gissar att det inte lönar sig att försöka föreslå något annat program på måndagskvällen.


https://www.youtube.com/watch?v=EI0ib1NErqg

Om du vill se en bra film men inte är intresserad av rymdäventyr eller drakar, så rekommenderar jag varmt dramakomedin En oväntad vänskap (Intouchables) https://www.watson.fi/pctv/VODView#cat:1928282,order:alphabetical,details:1881583,index:0_81. Till och med tonåringen i familjen blev tagen av den här franska filmen som bygger på verkliga händelser. Filmen handlar om miljonären Philippe som blivit förlamad i en olycka och ännu en gång söker en personlig assistent. Arbetet är tungt och assistenterna byts ofta ut. Den unga förortskillen Driss går på arbetsintervjuer för att få underskrifter av arbetsgivare för att bevisa att han har sökt jobb och har rätt att få arbetslöshetsersättning. På arbetsintervjuerna gör han bort sig totalt och slänger ur sig precis vad han känner för, bara för att få underskriften han behöver. Men Philippe bestämmer sig för att provanställa honom. Driss struntprat har gjort intryck på honom.

På C More finns det också en annan film som tonåringen gillade. The Day After Tomorrow  är en klassisk katastroffilm om klimatförändringens följder och människors kamp mitt bland vatten och is. Action visst, men filmen är också tankeväckande.


https://www.watson.fi/pctv/VODView#provider:cmore,main:1,details:8994491,index:0_0

PS. Om du inte har C More ännu lönar det sig att testa nu för du får en månad utan avgift. Om du redan har ett Watsonkonto, beställ C More på adressen www.watson.fi/fi/tutustumistarjous (på finska) eller ring Watsons kundtjänst på nummer 0800 393 330 (vard. 10–20, lör. 10–16, avgiftsfritt nummer). Erbjudandet gäller endast Watson Nordics kunder och förutsätter att tv-tjänsten Watson har aktiverats.
 
Ha en trevlig vecka!
 
Fru Watson

Teve på semestern?

Tags: 

Jag skrev om mina semesterplaner för några veckor sedan och en av mina vänner blev helt förfärad: varför ska man titta på teve när man är på semester? Har man inget annat att göra på semestern? Sen när man kommer hem igen kan man väl ligga på soffan och titta på dumburken?
 

Hårt och högt

Vi har redan kommit en bra bit in i mars, och i synnerhet herr Watsons vårliga fart har ökat i samma takt som Kimi Räikkönens och Barcelonas testframgångar. Herrn har redan en glupande längtan efter starten på Formel 1-säsongen och fredagen den 18 mars, då den första träningssessionen i den australiensiska deltävlingen drar i gång. Snart är tv-rummet ännu en gång fyllt av Maranellos röda hingstar vartannat veckoslut, när pojkarna tar hem sina kompisar för att titta på tävlingarna i direktsändning på MTV Max! :)
 

Oj, underbara Leonardo!

Äntligen, suckade jag på måndag morgon, när nyheten om Leonardo DiCaprios Oscarsstatyett spreds från andra sidan Atlanten. Jag har firat vinsten med att titta på filmerna Titanic och Aviator. Båda är för övrigt avgiftsfria i C More Plays programbibliotek. Jag har tänkt mig att Leo fortfarande är en ung man, säkert på grund av Titanic, men han är ju redan 41 år – hoppsan.


Semesterfeeling

Det är högsäsong för vintersemestrar just nu och vitt på marken i hela landet. Skidcentren är proppade med resenärer och dagarna fylls av diverse utomhusaktiviteter. 


 

Tramsigheter utlovas!

I den här bloggen har man kunnat följa med på nära håll hur föräldrarna, barnen och hela familjen Watson har lagt rabarber på Watson. Och äntligen får jag ha hemmet och Watson helt i fred, åtminstone ett litet tag. Mister W tar alltså barnen med sig för att hälsa på släkten över helgen, och jag får kvalitetstid att slösa på, ah, mig själv och naturligtvis mina kära vänner!