Med Watson kan du titta på och spela in tv-kanaler, beställa betalkanaler och hyra nya filmer från Makuuni.

Testa en månad gratis
Sully

Veckans premiär: Ben-Hur

Den judiske prinsen Judah Ben-Hur (Jack Huston) lever ett priviligierat liv i Jerusalem, som är ockuperat av romarna. Efter ett mordförsök på en romersk officer, döms Judahs mor och syster till döden medan Judah själv blir galjonsslav. Mannen bakom familjens öde är ingen mindre än Messala Severus (Toby Kebbell), Judahs fosterbror. Judah svär att hämnas. Det verkar som att han äntligen kommer få som han vill när han får möjlighet att ställa upp i hästkapplöpning, en av de våldsammaste sporterna under romartiden, med Messala som sin motståndare.

Streama Ben-Hur för att se ett spännande drama, som handlar om omdöme, mod och ansvarskänsla. Filmen är regisserad av Clint Eastwood och i huvudrollen ser vi tvåfaldigt Oscarsbelönade Tom Hanks.

 

 

Testa en månad gratis och hyr

HÄMTA WATSONAPPEN I DIN TV.

Titta på och spela in tv-kanaler, beställ betalkanaler och hyr nya filmer i Makuuni, direkt i din tv – utan extra utrustning. I HD-kvalitet!

Watson-appen kan laddas till flera tv-modeller: LG SmartTV (webOS 1.0 och 2.0), Samsung SmartTV (modellerna 2013–2014), Finlux/Luxor/Procaster SmartTV, Sony AndroidTV och Philips AndroidTV.

Prova Watson en månad gratis: skapa användarkoder till Watson och ladda Watson-appen till din tv nu genast. 

Läs mer och beställ

WATSON I DIN TV

Watson samlar det väsentligaste underhållningsutbudet i en enda tjänst. Med Watson kan du titta på och spela in tv-kanaler, beställa betalkanaler och hyra nya filmer från Makuuni. Du kan använda Watson i din dator, surfplatta och smarttelefon, och i din smart-tv om du hämtar Watsonappen till den. Watson är det lättaste sättet att få hd-sändningar i din tv.

Watson fungerar överallt där du har tillgång till bredband eller wifi. Med Watson får du ett halvt års obegränsad lagring och rätt att titta på kanalerna i alla enheter som stöds.

Testa en månad gratisl
Watson På TV!
The Young Pope på C More Series HD 26 oktober

Hela paketet för ett pris! C More och C More programbibliotek

Oavsett om du planerar ett film- eller seriemaraton garanterar C Mores mångsidiga kanaler att det alltid finns något att titta på. Som C More-abonnent får du också C Mores programbibliotek för samma pris – och det är ett bibliotek i ordets rätta bemärkelse!
I C More programbibliotek finns nämligen precis så mycket serier och filmer som du orkar se. Och bäst av allt, du kan titta i alla dina enheter!

Börja här
Heidi

Watson rekommenderar: Heidi

Heidi är en föräldralös flicka som lever ett stillsamt liv med sin farfar i de schweiziska alperna. Tillsammans med bästa vännen Peter tillbringar Heidi dagarna utomhus där omgivningarna bjuder på äventyr. Plötsligt en dag tar Heidis moster med henne till Frankfurt där hon ska bo hos en välbärgad familj för att bli sällskap till familjens rullstolsbundna dotter, Clara. Trots att de kommer från helt olika världar så blir det början på en fin vänskap.

Watsons Makuuni är öppet dygnet runt och då du hyrt en film är den tillgänglig i 48 timmar.

Testa en månad gratis och hyr