Tuki

Huoltokatko 11.1.2017

Hyvä asiakkaamme,

Watson-palvelussa tehdään taustajärjestelmien toimivuutta ja vakautta parantavia huoltotöitä keskiviikkona 11.1.2017. Huoltotöiden vuoksi klo 02.00–04.00 välisenä aikana Watson-palvelussa voi esiintyä lyhyitä katkoksia.
Pahoittelemme huoltotöistä mahdollisesti aiheutuvaa harmia.

-------------------------------------------------------------------
Uusi ilmaiskanava TLC Watsoniin 1.12.2016

Joulukuu toi mukanaan iloisia kanavauutisia. Värikäs viihdekanava, TLC, aloitti torstaina 1.12.  Watsonissa kanavapaikalla 18.

Erityisesti 15–34 -vuotiaille nuorille naisille suunnattu kanava tarjoaa positiivista ja energistä viihdettä. Kanavan ohjelmisto sisältää niin yllättäviä tositarinoita, häähaaveilua, herkuttelua kuin muotiakin.
--------------------------------------------------------------

WATSON TV-PALVELU VAHVISTAA ASEMAANSA ÄLYTELEVISIOISSA JA JULKAISEE UUDEN ANDROID TV-SOVELLUKSEN.

Vaikka tv-ohjelmia katsotaan yhä enemmän myös tableteilta ja älypuhelimista, on iso televisio edelleen säilyttänyt asemansa tv-katselun ykköslaitteena. Tämän vuoksi suomalainen Watson-tv-palvelu jatkaa aktiivista älytelevisiosovellusten kehitystyötään. Nyt Watson julkaisee uuden Android TV-sovelluksen.

Watson-sovelluksen avulla Watson-palvelua voi televisiossa käyttää ilman mitään lisälaitteita. Käytettävissä on niin suorat lähetykset, tallenteet, maksu-tv-kanavat kuin Makuunin vuokraelokuvatkin. Nyt näistä kaikista ominaisuuksista pääsevät hyötymään entistä paremmin myös Android TV -käyttäjät.

Uusi Watson Android TV -sovellus tuo käyttäjille paitsi aiempaa enemmän sisältöä televisioihin, se tekee tv:n katselusta entistäkin miellyttävämpää. Android-televisioille ominainen ja sen käyttäjille tuttu valikkorakenne näkyy uudessa Watson-sovelluksen käyttöliittymässä. Myös kanavien selailu ja sisältöjen avaaminen nopeutuvat uuden sovelluksen myötä.

”Olemme olleet tv-sovellusten edelläkävijöiden joukossa Suomessa. Watsonin älytelevisiosovellusten kehittäminen tukee jatkossa yhä vahvemmin Watsonin strategiaa ja roolia tv-palveluiden kehittäjänä osana Elisan viihdepalveluiden kokonaisuutta” Watson Nordicin operatiivinen johtaja Jari Laiho kertoo.

”Tulevat antenniverkon muutokset ja sen myötä esiin nousevat päätelaiteuusinnat aiheuttavat monessa perheessä huolta lisäkustannuksista ja teräväpiirtolähetysten näkymisestä jatkossa. Watsonin tv-sovelluksilla haluamme tarjota kuluttajalle uuden, helpon tavan saada katsotuin tv-sisältö HD-tasoisena kotiin, ilman suuria lisähankintoja.” Laiho jatkaa.

Nyt julkaistu sovellus on saatavilla Sonyn ja Philipsin Android TV -malleihin. Uudet ja vanhat Android TV -käyttäjät voivat asentaa sovelluksen älytelevisioonsa hakemalla Google Play -kaupasta sovelluksen Watson Android TV.

Watsonin uuteen Android TV -sovellukseen voi tutustua viikonloppuna Philipsin osastolla DigiExpo -messuilla Helsingin Messukeskuksessa.

Watson tv-palvelu on saatavilla Sonyn ja Philipsin Android TV:n lisäksi seuraaviin älytelevisioihin:
LG Smart TV, Samsung Smart TV, Finlux Smart TV, Luxor Smart TV, ProCaster Smart TV.

Lisätietoja:
Watson Nordic Oy:n operatiivinen johtaja Jari Laiho, puh. 050 3161 080, jari.laiho@watson.fi

Watson Nordic Oy on Elisa-konserniin kuuluva, tv-palveluita tuottava ja kehittävä yhtiö. Watson haluaa tarjota asiakkaiden arkeen iloa ja elämyksiä tv- ja viihdepalveluilla, joissa painottuu helppokäyttöisyys ja monipuolisuus. Kaikkea Watsonin sisältöä voi katsoa televisiosta, jossa on Watson-sovellus sekä tietokoneelta, tabletista, älypuhelimesta. Watson toimii koko Suomessa kaikkien operaattoreiden laajakaistaliittymillä. www.watson.fi

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on noin 200 000. Liikevaihto vuonna 2015 oli 1,57 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 100. www.elisa.fi

-----------------------------

Pyhäinpäivän aukioloajat

Asiakaspalvelumme ja Helpdeskimme on suljettu pyhäinpäivänä, palvelemme jälleen maanantaina 7. päivä.
Oletko jo tutustunut Watson.fi sivuilta löytyvään Tuki –osuuteen, sieltä löydät mm. usein kysytyt kysymykset.

---------------------------
Päivitys Watsonin Android-sovellukseen 6.10.
Watsonin Android-sovellus päivitetään torstaina 6.10.2016. Päivityksen myötä Watsonin peruskanavien live-tv-lähetykset ja tallenteet voi suoratoistaa Chromecastin avulla televisioon myös uudemmilla Android-laitteilla (Android 6.0 +).

Sinun tulee ladata uusi Watson-sovellus Google Playstä Android-laitteeseensa, mikäli laitteessasi ei ole asetuksena sovelluksen automaattinen päivitys. Mikäli sovellusten automaattinen päivitys on valittuna, päivitys ei edellytä sinulta toimenpiteitä.
Päivityksen jälkeen nykyinen Watson-sovellus on vanhentunut emmekä voi taata sen toimivuutta.