Urheilua jota et muualta näe - Elisa Viihde Sport.

Urheilua jota et muualta näe - Elisa Viihde Sport.

Elisa Viihde Sportin urheilukanavat tarjoavat kotimaista ja eurooppalaista urheilua, jota et muualta näe, jalkapallon MM-karsintaa, Korisliigaa ja Mestistä. Eurooppalaisten palloilusarjojen painotukset ovat suomalaisten otteissa: mukana on huippufutista Ruotsista, Tanskasta, Hollannista ja Belgiasta sekä koripalloa Espanjasta ja Mestarien liigasta.

 • kahdeksan kanavaa urheilua
 • katsottavissa kaikilla laitteilla  
 • lähetyksiä katsottavissa jälkikäteen ohjelmakirjastosta
 • käytössäsi kaikki Watsonin ominaisuudet, mm.
  • Makuunin-vuokraamo, auki 24h
  • yli 20 televisiokanavaa
  • puolen vuoden rajaton tallennustila
  • sama tunnus viidellä eri laitteelle
Urheilua jota et muualta näe - Elisa Viihde Sport.

Elisa Viihde Sport Watsonissa

Elisa Viihde Sport -urheilukanavat löydät nyt myös Watsonista! Jalkapallon MM-karsintaottelut, Korisliiga, Mestis ja Salibandyliiga - kaikki nämä näet Elisa Viihde Sport -kanavilta. Lisäksi mukana on huippufutista Ruotsista, Tanskasta, Hollannista ja Belgiasta sekä kovatasoista liigakoripalloa Espanjasta.

Luo tunnus ja tilaa

Katso kaikilla laitteilla

Katso Elisa Viihde Sport -kanavien sisältöä millä laitteella haluat; tietokoneella, tabletilla, älypuhelimella tai televisiosta, johon on ladattu Watson Smart TV eli älytelevisiosovellus. Elisa Viihde Sport -kanavapaketin voit tilata kirjautumalla palveluun > kanavapaketit, norm, 7,90 €/kk. 

Luo tunnus ja tilaa

Korisliigan kaikki ottelut

Korisliiga käynnistyy taas syksyllä – kiinnostavampana kuin koskaan! Siirtomarkkinat käyvät jo kuumina ja suurta kohua on herättänyt mm. Teemu Rannikon siirto Salon Vilppaaseen. Viime kauden hopeajoukkue ilmoittautuukin hankinnoillaan mukaan tiukkaan kärkikamppailuun: Seagullsilla ja hallitseva mestari Katajalla on varmasti myös sanansa sanottavana. Korisliigakauden 2017-18 jokaisen ottelun näet Elisa Viihde Sportilta.

Susijengi-tähdet vauhdissa Espanjassa
Espanjan Liga ACB ja Copa del Rey täydentävät koripallotarjontamme. Susijengin runkopelaajat Petteri Koponen, Sasu Salin ja Jamar Wilson ovat tiiviisti ruudullasi. Kausi käynnistyy Supercupilla 22.-23. syyskuuta.

Luo tunnus ja tilaa Onko sinulla jo tunnukset? Kirjaudu tästä.
logo
logo

Miesten ykkösen pelit - kaikki suorana.

Elisa Viihde Sport -kanavilla voit nauttia futiksen Ykkösen kaikista otteluista suorana. Ykkönen tarjoaa mm. lukuisia paikalliskamppailuita – AC Oulu ja OPS, pääkaupunkiseudulla FC Honka, GrIFK ja Gnistan sekä länsirannikolla FF Jaro ja KPV. Mukana ovat myös legendaariset FC Haka ja TPS. Sarjan voittaja saa paikan Veikkausliigasta ja kakkonen karsii noususta Veikkausliigan toiseksi viimeistä vastaan.

Huuhkaja-pelaajat Euroopan kentillä

Elisa Viihde Sportilta seuraat myös Huuhkaja-pelaajien otteita Ruotsin Allsvenskanissa, Tanskan Superligassa ja Hollannin Eredivisiessä. Otteluvalinnoissa keskitytään kärkikamppailuihin ja sarjoissa pelaavien lukuisten suomalaisten, kuten Brøndbyn Teemu Pukin ja Häckenin Kari Arkivuon otteisiin.

Luo tunnus ja tilaa Onko sinulla jo tunnukset? Kirjaudu tästä

Euroopassa pelattava MM-karsintaottelut

 

Euroopassa pelattavat MM-karsinnat 2018 Venäjällä pelattaviin MM-kisoihin näkyvät Elisa Viihde Sport -kanavilla. Eurooppalaisille on jaossa 13 kisapaikkaa isäntämaa Venäjän lisäksi. Esitämme jokaiselta karsintakierrokselta Euroopan parhaiden maajoukkueiden otteluita

Luo tunnus ja tilaa Sinulla on jo tunnukset? Kirjaudu tästä.
logo
logo

Kotimaisen urheilun asialla

Elisa Viihde Sport -kanavilta näet laajasti kotimaista palloilua: koko Mestis-kauden ja ennen näkemättömän laajasti Salibandyliigaa, yhteensä 100 miesten ja naisten ottelua. Lisäksi valikoimaan kuuluu mm. taitoluistelua ja vapaaottelua. Viimeisen vuoden aikana kanavilla on nähty myös esimerkiksi Helsinki Cup, eri lajien maaotteluita, lacrossea, beach volleyta, ultimatea, e-urheilua, roller derbyä ja vaikka mitä muuta!

Luo tunnus ja tilaa Sinulla on jo tunnukset? Kirjaudu tästä.