Disney elokuvat ja rakastetut sarjat Watsonista

Disney elokuvat ja rakastetut sarjat Watsonista

Watsonilla saat rakastetuimmat Disneyn lastenohjelmat kaikkiin päätelaitteisiin - sinne missä olet. Katsottavissasi on kolme Disney -kanavaa alle viiden euron kuukausihintaan!

Tilaa Disney-paketti, saat Disney Channel  Disney Junior ja  Disney XD -kanavat 4,90 €/kk.

 • kolme suosittua Disney-kanavaa
 • Disney elokuvat 
 • Suositut sarjat
 • sisältö on katsottavissasi kaikilla päätelaitteilla
 • käytössäsi kaikki Watsonin ominaisuudet, mm.
  • Makuunin-vuokraamo, auki 24h
  • yli 20 televisiokanavaa
  • puolen vuoden rajaton tallennustila
  • sama tunnus viidellä eri laitteelle

KANAVAPAKETTI TÄYNNÄ TAIKAA VAIN 4,90 €/KK

Disney elokuvat ja rakastetut sarjat Watsonista

Disney Channel

Disney Channel on suunnattu 3-14-vuotiaille, mutta sopii myös koko perheelle. Kanava näyttää piirrettyjä lastenohjelmia ja viihdyttäviä tv-sarjoja, jotka käsittelevät perhesuhteita, koulua ja ystävyyttä. Täältä löydät myös parhaat Disney-klassikot, kuten Leijonakuningas, DuckTales ja Autot, sekä lasten tv-suosikkeja, kuten Soy Luna, Descendants 2 ja suosittu tv-sarja Kaksin karkuteillä. Disney Channelilla on myös omaa pohjoismaista musiikkipainotteista tuotantoa tunnetuilla juontajilla ja Disney Channel -tähdillä. Kanava lähettää ohjelmaa ympäri vuorokauden. Suosituimmat sarjat ovat suomeksi dubattuja, osassa ohjelmissa on suomenkielinen tekstitys. 

Luo tunnus ja tilaa Kirjaudu
logo
logo

Disney XD

Disney XD on kaikille niille, jotka pitävät piirretyistä, toiminnasta ja huumorista, mutta se on suunnattu etenkin 6-12-vuotiaille. Kanava tarjoaa vauhdikasta viihdettä: piirrettyjä supersankareita, kuten Ultimate Spider-Man, ja hauskoja komediasarjoja, kuten Finias ja Ferb sekä Pilavitkuttajat. Kanava tarjoaa myös Star Wars -ohjelmia, kuten Star Wars Rebels ja Lego Star Wars - The Freemaker Adventures. Disney XD lähettää joka päivä klo 06.00-22.00. Osa ohjelmista on joko dubattu tai tekstitetty suomeksi.

Luo tunnus ja tilaa Kirjaudu

Disney Junior

Disney junior on suunnattu kaikkein nuorimmille (2-6-vuotiaille), mutta myös vanhemmille, joita kiinnostaa Disneyn tarinat ja hahmot - klassisista tuoreimpiin. Kanavalla Disneyn tarinat ja rakastetut hahmot yhdistetään leikkisään oppimiseen: yksinkertaista matematiikkaa, kieliä, sosiaalisia taitoja, terveellistä elämäntapaa ja paljon muuta. Ohjelmatarjontaa on juuri täydennetty mm. näillä sarjoilla: PJ Masks, Mikki ja ralliryhmä ja Vampyrina. Täältä löydät myös kestosuosikit Sofia ensimmäinen, Tohtori Pehmola ja Leijonakaarti. Kanava lähettää joka päivä klo 05.00-23.00. Suosituimmat sarjat ovat suomeksi dubattuja, osassa ohjelmissa on suomenkielinen tekstitys.

Luo tunnus ja tilaa Kirjaudu
logo
Kaunotar ja Hirviö © Disney