Watsonin tallennusominaisuudet

Watsonin tallennusominaisuudet

Watson kokoaa olennaisimman viihdetarjonnan yhteen palveluun: Watsonilla katsot ja tallennat tv-kanavia, tilaat maksukanavia ja vuokraat Makuunin uutuusleffoja. Voit käyttää Watsonia tietokoneella, tabletilla, älypuhelimella ja älytelevisiolla, johon on ladattu Watson-sovellus.

Watsonin tallennusominaisuudet vapauttavat sinut tv-viihteen ääreen silloin kun sinä haluat. Laita ohjelma tallennukseen ja katso silloin kun sinulle parhaiten sopii, laitteella joka lähelläsi on: SmartTV:stä johon olet ladannut Watson-sovelluksen, älypuhelimella, tabletilla tai selaimella.

  • Viihdetarjonta yhdessä palvelussa
  • Tallenna rajattomasti kuudeksi kuukaudeksi
  • Ei enää aikatauluja. Katso kun ehdit.
  • Katso millä laitteella haluat tietokoneella, tabletilla, älypuhelimella ja älytelevisiolla, johon on ladattu Watson-sovellus.
Watsonin tallennusominaisuudet

RAJATON TALLENNUSTILA

Watsonissa on puolen vuoden rajaton tallennustila. Ihan kuin digiboksi, sillä erolla, että voit siis tallentaa vaikka kaikki ohjelmat ja ne pysyvät tallennettuna puolen vuoden ajan. Ohjelmat tallentuvat Watsonin omaan verkkotilaan, jolloin kaikki tallenteet on katsottavissa verkkoyhteyden päässä missä tahansa Suomessa SmartTV:llä, tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

 

Kokeile kuukausi maksutta