Watsonilla tv ohjelmien tallennus on helpompaa kuin koskaan

Watsonilla tv ohjelmien tallennus on helpompaa kuin koskaan

Watsonin tallennusominaisuudet vapauttavat sinut tv-viihteen ääreen silloin kun sinä haluat. Laita ohjelma tallennukseen ja katso silloin kun sinulle parhaiten sopii, laitteella joka lähelläsi on: SmartTV:stä johon olet ladannut Watson-sovelluksen, älypuhelimella, tabletilla tai selaimella. Tv ohjelmien tallennus on helpompaa kuin koskaan - voit tehdä tallennuksen helposti vaikka älypuhelimellasi.

  • Viihdetarjonta yhdessä palvelussa
  • Tv ohjelmat netissä
  • Tallenna rajattomasti kuudeksi kuukaudeksi
  • Ei enää aikatauluja. Katso kun ehdit.
  • Katso millä laitteella haluat tietokoneella, tabletilla, älypuhelimella ja älytelevisiolla, johon on ladattu Watson-sovellus.
Watsonilla tv ohjelmien tallennus on helpompaa kuin koskaan

WATSONISSA RAJATON TALLENNUSTILA

Watsonissa on puolen vuoden rajaton tallennustila. TV ohjelmien tallennus käy kuten tähänkin asti, paitsi nyt se on helpompaa ja saat enemmän tv ohjelmia talteen. Watsonin tallennustila on kuin digiboksi, sillä erolla, että voit tallentaa vaikka kaikki ohjelmat ja ne pysyvät tallennettuna puolen vuoden ajan. Tallennustila on verkossa, joten erillistä laitetta tallenteiden tekemiseen et tarvise. WAtsonin tallennustilaan mahtuu hyvin vaikka koko perheen lempiohjelmat!

Luo tunnus ja kokeile kuukausi

TALLENNA TV OHJELMAT MILLÄ LAITTEELLA HALUAT - MISTÄ HALUAT.

Tallennuksia voit tehdä vaikka Watsonin mobiilisovelluksella missä tahansa Suomessa liikutkaan. Ohjelmat tallentuvat Watsonin omaan verkkotilaan, jolloin kaikki tallenteet on katsottavissa verkkoyhteyden päässä missä tahansa Suomessa SmartTV:llä, tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Luo tunnus ja kokeile kuukausi