Watsonista näet tv-ohjelmat netissä

Watsonista näet tv-ohjelmat netissä

Watsonin netti tv palvelu tuo tutut suomalaiset tv-kanavat sinne missä sinä olet. Palvelun kautta katsot helposti tv elokuvia ja tv ohjelmia suorana netissä.

Peruskanavatarjontaa voit katsoa millä laitteella haluat: älypuhelimella, tabletilla, tietokoneella ja älytelevisiolla, johon on ladattu Watson-sovellus. Osalta kanavista näkyvät myös suorat lähetykset. Watson on helpoin tapa katsoa HD-lähetyksiä!

  • Viihdetarjonta yhdessä palvelussa
  • TV ohjelmat tallennusominaisuuksineen
  • HD kanavat ilman lisälaitteita
  • Kanavapaketit
  • Makuuni nettivuokraamo
  • Katso tietokoneella, tabletilla, älypuhelimella ja älytelevisiolla, johon on ladattu Watson-sovellus.

 

Watsonista näet tv-ohjelmat netissä
Worlds Biggest Shipbuilders Discoveryllä

Tutut tv-kanavat netistä

Watsonista löydät tutut suomalaiset tv kanavat: YLE TV1, YLE TV1HD, YLE TV2, YLE TV2, YLE Teema & Fem, Yle Teema & Fem HD, MTV3, MTV3 HD, Sub, Ava, Fox, Ava, Nelonen, Liv, Jim. Voit tallentaa* kanavien ohjelmistoa rajattomasti ja katsoa kun ehdit. Suurelta osalta kanavista näkyvät myös suorat lähetykset. *(tallennus ei koske HD-kanavia)

Kokeile kuukausi maksutta
 

Lisäsisältöä maksuttomasta kanavapaketista.

Tuttujen tv kanavien lisäksi Watsonissa voit tilata maksutta Next-kanavapaketin. Kanavapaketti tarjoaa kuuden kanavan verran urheilua, musiikkia, viihdettä ja ohjelmaa maailmalta.

Discovery Channel tarjoaa todellisia tarinoita elävästä elämästä. Discovery Channellilla pääsee seuraamaan ennennäkemättömiä ohjelmia ajankohtaisista tapahtumista. Discovery Channelin parissa ei tule aika pitkäksi!

Travel Channel - tuttuja ja tuntemattomia matkakohteita, elämää kulissien takana sekä herkullisia ruokaohjeita eri maanosista. 24 h.

TV7 tarjoaa hengellistä ravintoa kaikenikäisille katsojille silloin kuin heille parhaiten sopii, arkena ja sunnuntaina.

Eurosport 1 - Euroopan johtavalla urheilukanavalla näet joka vuosi yli 2500 tuntia LIVE-urheilua. Eri lajien MM-kisat, Olympiakisat ja Maailman Cupit ovat vahvasti esillä Eurosportilla

MTV - musiikkikanava

Euronews - uutiskanava

Kanavat voivat sisältää ohjelmia, jotka eivät ole luokiteltuja Suomen kuvaohjelmalain mukaisesti. Ohjelmissa voi olla lapsen kehitykselle haitallista aineistoa.

Kokeile kuukausi maksutta